Blog
Blog
Gümüş Geri Dönüşüm Projesi
Gümüş Geri Dönüşüm Projesi
17 Ağustos 2020, 23:59

Gümüş Geri Dönüşüm Projesi

Gümüş geri dönüşebilen bir malzemedir. Kullanmadığınız, gözden çıkardığınız, kırılmış, bozulmuş, kararmış ya da bir şekilde ekonomik olarak kazanç elde etmek istediğiniz tüm gümüşlerinizi (takı, obje, süs eşyası) ve tüm ayar gümüşlerinizi (500 ve 925 ayar arasındaki tüm gümüşler) geri dönüşüm projesi ile atölyemizde değerlendirebilirsiniz. Bu sayede doğanın daha az rahatsız edilmesini sağlarken aynı zamanda gümüşlerinizi maddi ve manevi olarak değerlendirmiş olacaksınız. Geri dönüşüm için vereceğiniz gümüşler o an ki kur hesabı ile hesaplanır ve ücret hemen hesabınıza aktarılır.

Geri Dönüşüm İçin Verdiğim Gümüşler Nasıl Değerlendiriliyor?

Atölyemiz Canımıza verdiğiniz ya da bağışladığınız gümüşler kullanılmayacak nitelikteki parçalarından ayrıştırılır ve potalarda tekrar eritilerek kalıplara dökülür. Kalıplara dökülen gümüşlerden farklı boyut ve türlerde plakalar elde edilerek bu plakalar yeni baştan takı üretiminde kullanılır. Bu takılar daha uygun fiyatlarla tüketiciye sunulur. 

Geri Dönüşüm İçin Verdiğiniz Gümüşler Eğitimler İçin Kullanılır. 

Ayrıca geri dönüşüm için Atölyemiz Canımız a verdiğiniz gümüşler,  kuyum sektöründe kendileri için iş imkanı sağlamak isteyen ve bu amaçla atölyemizde mesleki eğitimlere katılan üniversite öğrencileri ya da katılımcılarımızın eğitimleri için de değerlendirilmektedir... 

 

GÜMÜŞ GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ İLETİŞİM

1775/4 sk. No:5/A Karşıyaka/ İZMİR

info@atolyemizcanimiz.com 

05074840249