Blog
Blog
Takı Atölyesinde Ağustos Ayı Dersleri Başlıyor
Takı Atölyesinde Ağustos Ayı Dersleri Başlıyor
28 Temmuz 2020, 12:14

Atölyemiz Canımız Takı Atölyesi Yaz Derslerinde 2. Dönem Başlıyor. 

Atölyemiz Canımız da modern stil gümüş takı eğitimlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz...

Pandemi süresince ara vermek durumunda kaldığımız atölyede hobi amaçlı gümüş takı derslerimizYENİ NORMAL düzende 2. döneme başlıyoruz

Eğitimler Bostanlı şubemizde 07.08.2020 Cuma günü başlıyor. Eğitimler 2 ay (8 hafta) boyunca devam edecek. Katılımcılarımız eğitim günlerimiz olan cuma ya da cumartesi günlerinden birini yada ikisini eğitim günü olarak tercih edebilirler.

EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ

Her Cuma Saat: 11:00-15:00 

Her Cumartesi Saat: 11:00- 15:00 

EĞİTİM YERİ

Atölyemiz Canımız BOSTANLI 

(Aksoy Mah. 1775/4 Sk. No:5/A Yunuslar/Karşıyaka/İZMİR)

Eğitim Süresi 

2 ay (8 ders)

*Eğitim Ücreti 

2 ay sürecek eğitimin ödemesini aylık olarak yapabilirsiniz 490TL (Aylık) 

*Öğrencinin devam etmediği dersler işlenmiş sayılır... 

Aylık verilen ücret sadece eğitim(danışmanlık) hizmet bedelidir.  Ayrıca  katılımcılarımız atölyedeki aletleri ücretsiz bir şekilde kullanabilirler. Katılımcılarımızın takı yapımında kullanacağı sarf malzemeler ücrete dahil değildir. Katılımcılarımız malzemeleri atölyemizden de tedarik edebilirler... Eğitim süresince tüm katılımcılarımıza çay ve kahve türleri sınırsız olarak ikramımızdır. 

EĞİTİM İÇERİĞİ

Yaz atölyesi ortalama 2 ay boyunca kesintisiz devam eder. Bu toplamda 8 derse denk gelmektedir. Eğitimlere haftanın 2 günü katılarak program erken bitirilebilir. Hobi amaçlı yapılan eğitimlerde öğrencilerimiz ortalama 3 derste temel kuyum tekniklerini öğrenerek kalan günlerde kendileri için kolye, yüzük, küpe, bileklik gibi takı aksesuarları üretebilirler. Üretim malzemesi katılımcılarımızın kararına göre çeşitlenebilir. Bunlar bakır, pirinç, rose gümüş veya gümüş olabilir. Bu malzemeler karşılığında atölyemizden de tedarik edilebilir. 

ATÖLYEDE HİJYEN 

Atölye eğitimlerimizde öğrencilerimizin sağlığı için hijyen konusuna maksimum önem gösteriyoruz. Bunun için öncelikle kontenjan yarıya düşürülerek daha butik bir eğitim sistemi getirmiş olduk. Gün içindeki atölye oturumları teke düşürülerek ders sonrası ortam dezenfekte işlemi maksimumda tutulacaktır. Ayrıca atölye girişinde ve çıkışında el dezenfektanı yer alacaktır. Her ders sonrasında ortak kullanılan aletler dezenfekte edilecektir... 

ATÖLYE ADRES:

Atölyemiz Canımızı İnstagramdan Takip Edin : Atölyemiz Canımız Instagram 

Atölyemiz Canımız Bostanlı:

Aksoy mh. 1775/4 sk. No:5/A Yunuslar/Karşıyaka/İZMİR

05074840249 (Mobil-Whatsapp)