Blog
Blog
En Renkli Home Style Instagram Sayfaları
En Renkli Home Style Instagram Sayfaları
05 Haziran 2020, 11:33

İzmir Blogger ın Tavsiyesi

En Renkli 'Home Style' Instagram Sayfaları 

Son dönemlerde yaşadığımız şeyler kimin daha önceden aklına gelebilirdi ki... Moral ve motivasyon elbette yerlerde. Hatta içimizdeki yaşam enerjisi altüst olmuş vaziyette. Nasıl olmasın ki? Ama bu süreçte enerjisiyle hem kendilerini hem bizleri motive eden kişiler de yok değil. Onlara çoook teşekkür ediyoruz :) 

Bu blog da İzmir Blogger olarak takip etmekten büyük keyif aldığımız, bu karantina döneminde evlerinde tam bir stil ortamı yaratan, kreatif yaklaşımları ile hepimize rol model olabilecek, vizyon sahibi bir kaç sayfayı size önermek istiyoruz. 

Bu kişilerden bir tanesi Burçe, instagram sayfası ise @cellacaa ;

Burçe, ailemizin uzman psikoloğu, ama aynı zamanda çok iyi bir instagram kullanıcısı. Korona karantina döneminde, yaşadığı alanlardan etrafına saçtığı ışık sayesinde bu satırlarda bahsedilmeyi çoktan hak etti...

Kurguladığı fotoğraflarda kullandığı beyaz renk teması, onun sayfasını kullanırken minimalist, natürel ve modern bir amaç içerisinde olduğunu gözlemliyoruz.

@cellacaa , aslında joker bir sayfa. Çünkü içeriği ve sayfa akışı hem kahve , hem  '#Lifestyle' hem de '#homedecor' konu başlıkları altında incelenmesine imkan veriyor...

Nitelikli içeriğe sahip bir instagram sayfasına göz atmak istiyorsanız sevgili psikoloğumuzun bu sayfası sizin kurtarıcı sayfanız olabilir. 

Size önerebileceğimiz bir diğer kişi Alper Murat Yalçın, instagram sayfası @helloalpi;

Alper, yaşam alanında öyle yüksek bir enerji yaratmış ki her gün sayfasına göz atmaktan kendimizi alamıyoruz. Merak uyandıran bir akışa sahip olduğu için sayfa her daim dinamik.

Bitki temasının yüksek olduğu sayfa da evini koronavirüs döneminde en yaşanır hale getirenlerin başında geliyor hiç şüphesiz. 

Tarzı ve karakteri olan kişi ve onların sahip olduğu instagram sayfalarını takip etmeyi biz çok seviyoruz. Özellikle @helloalpi sizi evinizden alıp tropik bir adaya götürecek. Wabi sabi duygusunun içinizde alevlenmesini sağlayacak.

Tabiat temasının içinizde daha da büyümesine etken olacak... Yeşili sev, doğayı koru, @helloalpi yi takip et. :))

Size tavsiye etmek istediğimiz bir diğer kişi Burcu, instagram sayfası @demiranne_ ;

Burcu çok tatlı bir anne. Zaten bu sayfasının da önceliği anne çocuk ilişkisi. Bu ilişkiyi yaşam alanlarında doyasıya yaşamayı ve bunu izleyicisine aktarmayı başarmış nadide sayfalardan. 

Aslında Burcu'nun yönetmiş olduğu bu sayfayı '#lifestyle' konu başlığı ile de işleyebilirdik

ama biz önceliği ' #homestyle' başlığına vermek istedik. 

Sayfayı gezinirken asla eksikliğini hissetmeyeceğiniz önemli bir detay var; o da gülümseme . . . Sayfanın her bir köşesinde bu samimi gülümsemeyi gözlemleyebiliyorsunuz. Bu samimi duyguyu destekleyen kaliteli akış, renklerin naturel kullanılması, soft ve pastel renklerin ön plana çıkması, gözlerde tam bir şölene davetiye niteliğinde...

Ama sayfadaki  asıl önemli detaylardan biri de bir bir kadının, bir annenin hayata karşı güçlü, pozitif ve son derece yapıcı olumlu duruşudur... :)

 

BİR ÖNCEKİ BLOG SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN :  İLGİ ÇEKEN KAHVE TEMALI SAYFALAR