Blog
Blog
KENDİN İÇİN YAP
KENDİN İÇİN YAP
23 Temmuz 2019, 17:23

YENİ DÖNEMDE KİM TUTAR SENİ!

Yeni Bir Başlangıca Hazırsın: 'KENDİN İÇİN YAP'

Birlikte motivasyonumuzu arttırıyoruz.
Geçmişi geride bırak. Eylül ayı ile birlikte sonbahar geliyor ve kendin için yepyeni bir dönem başlıyor, öyle düşün. Yeni dönemde 'Carpe Diem' mottosunu yaşat içinde. Geleceğe odaklanıp kendini kısıtlamaktan vazgeç. Bu yolda önceliğin kendin olsun!


ZAMANA AYAK UYDUR!
Hayatın için yepyeni bir sayfa aç. Daha önce denemediğin bir aktivite ile işe başlayabilirsin mesela. Bu seni hayata karşı daha da motive edecektir. Atölyeler bunun için en trend alanlar artık. 'DO IT FOR YOURSELF' akımı yükselişteyken sende bu akıma kendini kaptır.

Yeni ortamlara karışmalısın, günlük ve sıkıcı gelmeye başlayan rutinlerden kurtulmalısın. Çoğalmalısın, yeni arkadaşların olmalı. Elde edeceğin yeni dostluklar sayesinde kendin için yeni fikirler de geliştirebilirsin.


SADECE YAP!
Yeni dönemde kendin ile ilgili aldığın kararları yüksek sesle söylemekten çekinme. 'ACABA'larını rafa kaldır, olumsuzlukları hayatından at ve sadece harekete geç . 'JUST DO IT' mottosu tam da bunun için...

YENİ YILIN RİTMİ: 'DENGE'
Yaşamında dengeyi yakala. Seni yoran 'Aşırı' duygulardan ve huylardan arınmaya çalış. Bunun için çabalamak gerekiyor. Fakat eğimli yokuşun sonunda çabalarının bir karşılığı olacak...
Mükemmelliyetçilik gibi yorucu huyların varsa onlara yeni dönemde elveda diyorsun. Bir Japon öğretisi olan ve 'KUSURLU GÜZELLİK' tezini savunan 'WABİ SABİ' yi hayatının merkezine almak kendin için yapacağın en doğru ve dengeli hareket olacak.
Bu öğretinin öne çıkan özellikleri arasında asimetri, basitlik, alçakgönüllülük, samimiyet ve doğal nesneler var.


'Hem yaşam hem de sanat, kusursuz ve ebedi oldukları için değil, kusurlu ve geçici oldukları için varlıklarına devam ederler'

.

YENİ DÖNEMDE ATÖLYE BİR BAŞKA ÇEKİCİ

Eylül döneminde bambaşka bir atölye formatı ile yeni sezonumuza MERHABA demeye hazırlanıyoruz. Senin için tüm sene boyunca devam edecek çok özel bir program hazırladık... Sende harekete geç, anı yakala, sadece yap ve sadece kendin için yap :) 

Yeni sezon detayları için TIKLAYIN