Blog
Blog
ÖDÜLLENDİK
ÖDÜLLENDİK
08 Eylül 2017, 16:31

Atölyemiz Canımız Ödül İle Sezonu Açıyor 

Atölyemiz Canımız, kalite kültürünü yaygınlaştırmak ve sürdürülebilir büyüme konularında uzman uluslararası kuruluş BUSINESS INITIATIVE DIRECTIONS (BID) tarafından sektöründe lider kurumlara verilen ULUSLARARASI KALİTE ALTIN YILDIZ ÖDÜLÜ'ne ( International Gold Star for Quality) layık görüldü... 

Toplamda 3 kategoride verilen  ödülü  Altın kategorisinde almış olmak bizim için ayrıca gurur verici bir durum.

Mutluyuz :)

Dünyanın en önemli kalite ödüllerinden biri olan Uluslararası BID Kalite Ödülü, sektörlerinde kalite, yenilikçilik ve teknoloji alanında liderlik eden kuruluşları teşvik etmek amacıyla her yıl veriliyor. 

BID, yıl içinde dünyanın farklı ülkelerinde düzenlediği zirvelerde QC100 Toplam Kalite Yönetim Modeli kriterlerine dayanarak yapılan oylama sonucunda ödüle hak kazananları belirliyor. 

Bu amaçlarla sektörde yaptığımız yenilikler, projeler, fotoğraf çekimleri, sergiler, tasarım koleksiyonları, atölyemiz bünyesinde verdiğimiz atölye dersleri ve workshoplar ile bu sayede sektöre kazandırdığımız yeni ve genç girişimcilerden  ötürü almaya hak kazandığımızı öğrendik. BID , 2017 yılı ödül törenini İsviçre'nin  Cenevre kentinde gerçekleştiriyor. Dünyadan bir çok kişi ya da firma bu ödülü almak için Cenevre de buluşuyor.  

Atölyemiz Canımız kurucusu Işıltan Irmak, 2017 yılının girişimcilik ve inovasyon dallarındaki ödülün kendisine verilmiş olmasında ötürü büyük mutluluk yaşadığını ve projelerinin devam edeceğini ifade etti.  

 

Işıltan Irmak 'ın Kendisine Ödül Getiren Bazı Projeleri

PROJE

Endüstriyel Tasarım Bölümü Yüksek Lisans Bitirme Tezi Projesi

Proje Yönetici: Işıltan Irmak

Proje Sahibi : Aysu Tanrıverdi 

Proje: Topkapı Sarayı Kesitlerinden Takı Tasarım Yapımı 

Projenin Detayları İçin  BENİ TIKLA 

 

PROJE

Muşamba Malzemesi Kullanarak Yapılan Moda Aksesuar Çekimi Projesi

Proje Yöneticisi: Işıltan Irmak

Proje Stil Yönetmeni: Ege Kabasakal 

Proje: Kısa bir sürede karar verilen proje amacı, muşambadan kıyafetlerin dikilmesi ve dikilen kıyafetlere takı tasarım uyarlamaları yapılması 

Proje Detayları İçin BENİ TIKLA

PROJE

Zombi Projesi

Proje Yönetici : Işıltan Irmak

Proje: Sektör için farklı bir konsept ve sektöre hareketlilik kazandırmak. Yeni kurulan Atölyemiz Canımız markasının lansmanında kullanmak. 

Projenin Detayları İçin BENİ TIKLA

 

 

PROJE

Bianco Crede Moda Aksesuar Fotoğraf Çekimi Projesi

Proje Yönetici: Işıltan Irmak 

Proje: Moda Aksesuar bölümü öğrencileri ile beraber geri dönüşüme ve doğa sevgisine atıfta bulunmak amaçlı yapılan projede modeller için kağıttan elbiseler hazırlandı. Projenin takı tasarımlarını yapan Işıltan Irmak tasarımlarında  doğadan topladığı parçaları kullandı.

 

 

 

PROJE

Atölye Dersleri Projesi 

Proje Yöneticisi: Işıltan Irmak

Proje: Kuyum sanatının modern tasarımcılık yönünü sektör dışındaki insanlara tanıtmak, sevdirmek ve bu bilinci büyüterek devam ettirmek.

Proje Detayları İçin BENİ TIKLA

 

 

 

 

BID RESMİ DAVETİYE