Blog
Blog
Yaz Dersi Kayıtları Başladı. İlk Ders 6 Temmuzda
Yaz Dersi Kayıtları Başladı. İlk Ders 6 Temmuzda
28 Haziran 2018, 12:08

EN GÜNCEL .

ATÖLYEMİZ CANIMIZ DA BİR İLK, YAZ DERSLERİ BAŞLIYOR .

ÖNEMLİ DUYURU: YAZ DERSİ TÜM OTURUMLARI DOLDU

YAZ DERSİ KAYITLARI AÇILDI

Atölyemiz Canımız Modern Stil Gümüş Takı Üretim Dersleri Yaz Dönemi Başlıyor.

HEMEN BİLET SATIN ALMAK İÇİN : TIKLAYIN

Kış ve bahar sezonunda derslerine full kadro devam eden Atölyemiz Canımız, yeni projesi olan Atölyede Yaz Dersleri ni hayata geçirdi.atölyemiz canımız yaz dersleri

Gümüş takı üretim üzerine sadece hobi amacıyla açılacak eğitim 06.07.2018 Cuma günü başlayacak  ve 05.09.2018 tarihinde sona erecek. 2 ay sürecek olan eğitimlerin kayıtları  başladı. Katılımcıların haftada 1 gün dahil olabileceği program o gün için 4 saat sürecek. Katılımcı istediğinde haftanın 2 günü de derslere katılıp turu erken tamamlayabilecek...

Cuma ve cumartesi olmak üzere 2 oturumdan oluşacak atölye derslerinde katılımcı kendisi için uygun  gün yada günleri seçebilecek. Eğitimlere katılmak için her hangi bir şartın aranmadığı dersler için istekli olmanız yeterli... Katılımcı eğer isterse 1 aylık kısa yaz eğitimine de dahil olabilecek ve 2 aylık eğitimlerin tüm imkanlarından da yararlanabilecek...

Eğitimlere katılmadan önce kursiyerin almakla yükümlü olduğu ortalama 80 TL değerindeki bakır(1 plaka), pirinç(1plaka), kıl testeresi kılı(1 set), matkap ucu(3 farklı boy) gibi Atölyemiz Canımız tarafından yaz derslerine özel olarak kayıt yaptıran öğrenciler için ücretsiz tedarik edilecektir. Daha fazla malzeme ihtiyacı olan öğrenci eğer isterse Atölyemiz Canımız dan malzemelerini satın alabilecek.

Devamlılık problemi olmadan (Öğrencinin gelemediği gün ders işlenmiş sayılmayacak) öğrenci kuru tamamlayabilir. Yaz eğitiminin sonunda katılımcıya Katılım Sertifikası verilir. Eğitim süresince öğrencinin ürettiği gümüş takı tasarımları ve diğer malzemelerden ürettiği tüm tasarımlar yine öğrencinin kendisinde kalacaktır.

 

Eğitimlerde katılımcılara modern stilde gümüş takı yapım teknikleri öğretilecek. Özellikle eğitimde kıl testeresi ile metal kesim teknikleri gösterilecek ve bu teknik doğrultusunda kursiyerin üretim yapması teşvik edilecektir.

Yaz Dönemi Eğitim Programının Kontenjan Bilgisi ve Ücretleri

Atölye dersleri haftada bir gün ve 4 saattir ( Ayda 4 gün toplamda 16 saat) Kısa dönem yaz eğitim ücreti aylık 530TL dir(Havale ile)

Toplam Kontenjan:14 Kişi Kalan Kontenjan:TÜM OTURUMLAR DOLDU

(Güncelleme 25.06.2018)

Cuma: 10:00-14:00 : Kontenjan:7 - Kalan Kontenjan:DOLDU

Cumartesi: 10:00-14:00: Kontenjan: 7 - Kalan Kontenjan: DOLDU

KAYIT İÇİN:

05074840249 – info@atolyemizcanimiz.com

Adres: 1775/4 sok. No:5 Da:A Karşıyaka/İZMİR

.

DETAYLI BİLGİ İÇİN  TIKLAYIN 

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

Kayıt Kuralları:

Atölye tarafından verilecek yaz etkinliği hizmetine dair  rezervasyon maksadı ile önceden yapılan ödemeler (Kapora ya da 1 aylık ödemeler), tekrar geri talep edilemez, atölye etkinliğine katılacak kişi/kişiler bunu kayıt anında kabul etmiş olurlar.Atölye etkinliğine katılmak isteyen ve bu maksatla kaydını yaptırmış kişiler, alacakları dersi 05 Eylül 2018 tarihine kadar öteleme hakları vardır.   

Ödemeye Karşı Atölye Tarafından Taahhüt Edilen Hizmetler

Her katılımcıya bakır(1 plaka), pirinç(1plaka), kıl testeresi kılı(1 set), matkap ucu(3 farklı boy)

Katılımcı Sertifikası 

Hobi maksatlı 4 derslik eğitim (Dersler her oturumda 4 saattir. Toplamda alınacak hizmet süresi 16 saattir)