Blog
Blog
Şubemiz Olmak İster misiniz?
Şubemiz Olmak İster misiniz?
10 Mart 2019, 15:43

ATÖLYEMİZ CANIMIZ'IN ŞUBESİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?

 

ATÖLYEMİZ CANIMIZ KURULDU 

ATÖLYEMİZ CANIMIZ olarak biz, Aralık 2007 yılında tasarımcı Işıltan Irmak tarafından takı ve moda aksesuar alanında üretim atölyesi olarak kurulduk. Alanımız ile ilgili olarak özel sipariş vermek isteyenlerin ihtiyaçlarına karşılık vermekteyiz. Özellikle internet ortamında sipariş almaya endeksli bir politika sergileyen atölyemiz bu konudaki inovasyonu güçlü öncü firmalardandır. 

ATÖLYEMİZ CANIMIZDA EĞİTİMLER BAŞLADI

Takı ve obje tasarımları üzerine sipariş alımına devam eden atölyemiz, hizmetine 2011 yılında modern kuyumculuk ve moda aksesuar alanında eğitim/workshop formatını da eklemiş oldu.

 

Atölyemiz Canımız birçok atölyenin cesaret edemediği bu girişim ile sadece üretim alanında kendini sınırlamayıp eğitime de önem verdiğini göstermiş oldu. 8 yıldır İzmir’de katılımcı oranı en yüksek atölye olma başarısını elde etmiştir. Bu gelişmeler ışığında 2017 yılında, iş dünyasının 'Oscar'ı olarak ifadelendirilen BID ( Business Inıtıative Directions) kurumundan 'İnovasyon' alanında 'Altın Plaket' ile ödüllendirildik. Bu gurur kaynağı ile eğitimlerimize yenilikler katarak devam ediyoruz. 

Hobi ve mesleki amaçlı bu eğitimlere hemen her sektörden kişi ilgi göstermektedir. 

 

ATÖLYEMİZ CANIMIZ ONLINE PLATFORMDA! 

Hem sipariş hem de eğitimlerimizin akabinde,  ONLINE SATIŞ sistemini de hizmete açtık. Bu hizmet ile amaçlanan; Atölyemiz Canımız tasarımcılarının ürünlerini bu sanal mağaza ile nihai müşteriye ulaştırmaktır.

 

YENİ ŞUBEMİZ

 İhtiyaçlar doğrultusunda kendi içimizde büyümeye giderek 2. şubemizi İzmir/Urla/Kalabak'da açtık. Bu sayede  şubeleşme yoluna giden tek atölye markası olduk.  

 Atölyemiz Canımız, hizmetlerine ve tasarım arenasındaki yeniliklerine devam ederek bu alanda ailesine katacağı yeni tasarımcılar ile büyüme devam etmeyi amaçlamaktadır. 

 

ŞUBEMİZ OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Siz de tasarım ve sanat alanında eğitim vermek; alanında uzman ve öncü olan Atölyemiz Canımız ailesinin bir parçası olmak isterseniz bize aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

 

Atölyemiz Canımız

1775/4 sok No:5/A Karşıyaka/İZMİR

05074840249 - info@atolyemizcanimiz.com

@atolyemizcanimiz /instagram (Merkez)

@atolyemizcanimizurla /instagram (Şube)

@atolyemizcanimizistanbul / instagram 

@atolyemizcanimizcompact / instagram (Format)

@atolyemizcanimizshop / instagram (online mağaza)